Leta i den här bloggen

torsdag 2 december 2010

Jakten på rökarna.

Jag passade på att låna en rubrik från Pezster för nu börjar det gå så över styr att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Australien ska tydligen lagstifta om förbud mot rökning utomhus, japp du läste korrekt, numera är inte ens luften fri längre och ickerökarna, dessa ryggradslösa gnällande små skolflickor applåderar friskt som neurotiska lämlar. Här kommer ett urval av lämelkommentarer från DN.se

-Bygg upp en ny stad för bara rökare. Staden måste bli självsörsorjande med egen ekonomi, sjukförsäkring etc. Så jäkla trött på arroganta och själviska rökare. (iofs ett bra förslag på sätt och vis vi döper den staden till Smokers town och ickerökarnas stad till "Whining-Pussy-faggot-Town")

-Jag får problem att andas varje gång någon röker inom 50 meters radie, det pga av min astma

-Denna fråga handlar om frihet, men inte för rökarna utan för dem som vill kunna vistas i offentliga miljöer utan den giftiga och illaluktande röken från cigaretter (många 100 000-tals människor dör varje år i passiv rökning).
Hur någon kan tycka att det är mänsklig rättighet att förpesta luften för andra är en gåta för mig.

-600 000 personer per år dör av passiv rökning. Logiskt sett borde personer som röker bland andra människor sättas i fängelse, så som man i andra fall med personer som skadar eller dödar sina medmänniskor.

För det första så verkar det där med passiv rökning vara ett argument för att förbjuda även om antalet verkar vara utdraget ur ett Kamelarsle, min fråga är hur många människor har fått dödsförklaringen "passiv rökning". Patologen har genomfört sin undersökning av den avlidne och fastställt i äkta C.S.I-anda att dödsorsaken ÄR Passiv rökning? Finns det ETT konkret bevis för detta.

Vet inte vart det gick fel i det här landet men folk är så otroligt kåta på att förbjuda och övervaka, FRA, Rökning, Ipred, Datalagringsdirektivet all in name of "Safety" att inge en illusion av säkerhet. Konstant tummar på sin egen frihet för att vad de anser känna sig säkrare.

Här kommer en lista på AVSEVÄRT större problem i samhället:

-Fetma: Är tydligt något som smittar andra, vi kalla det passiv fetmatisering, när din partner väljer att påbörja en ny diet bestående av konstant skyfflande av mat via orala passager och detta leder till en expanderande kroppshydda, detta leder i sin tur till att du själv börjar skyffla och hamstra mat i din kropp. Lägg därtill hur mycket de kostar i skattepengar! FÖRBJUD!

-Skrikande barn: Genererar höga ljudnivåer som är skadliga för omgivande, även barnvagnar är skrymmande och eliminerar värdefullt utrymme i bl.a. bussar och tåg. FÖRBJUD!

- Religion: Prackar på och försöker bryta ner människor att tro att det finns en osynlig herre i skyn som ser allt du gör och talar om för dig hur du ska leva ditt liv. FÖRBJUD!

Jag blir bara så trött, för att avsluta med ett klipp från Bill Hicks may he rest in peace!

1 kommentar: