Leta i den här bloggen

torsdag 14 oktober 2010

Nej, nej och åter NEJ!!!!

Jag tycker inte om politiker överlag oavsett om de är kommunpolitiker eller riksdagspolitiker MEN EU-politiker är nog snäppet vassare min mening. De är är utfrysta av sina egna partier och har därför deporterats ner till Bryssel för att rösta i frågor kommer påverka alla Medlemsländer och vi måste rätta oss därefter. Och nu visar det sig att en lag som skulle stärka kvinnors rätt till vård vid abort helt plötsligt gav kvinnor mindre rätt?!?! Va hur.. umm.....hur lyckas man skriva om något så att det får motsatt effekt.

Den nya resolutionen bygger ursprungligen på en motion från riksdagsledamoten Carina Hägg (S) där kvinnans rätt till vård i samband med abort skulle stärkas. Det blev tvärt om. Genom flera omskrivningar av rapporten som blev följden av motionen lyckades abortmotståndare betona vårdpersonalens rätt att vägra befatta sig med aborter.

Och vilka har vi och tacka för det.... jo ryggradslösa liggsår till politiker som vill smeka religiösa fundamentalister hela vägen upp till tolvfingertarmen. När jag väl tänker på det antar jag att dessa politiker redan drabbats av religionsviruset i tidig ålder då en mängd av dessa spjun vägrade att rösta i frågan. Och ändå lyckades de återstående vinna omröstningen, valfusk?

Att ge en läkare rätt att vägra vård till en kvinna som vill göra abort p.g.a. han inte anser att det inte stämmer överens med läkarens moraliska principer (läs infekterad av religionsvirus)?
Det har redan hänt i Polen bl.a. överraskad? Nej inte direkt va, vi vet hur mycket katolska kyrkan har fört in sina tentakler varje potentiell öppning som lagen erbjuder därborta.
I ett rapporterat fall därnere avled en kvinna på grund av tarmproblem eftersom läkaren vägrade att utföra operationen för han ansåg att han skulle skada fostret.
Pffff, skada fostret... kanske dags för läkaren att se sig om efter ett nytt jobb, om man som läkare väljer ett foster framför en fullt levande människa kanske man ska söka sig till andra karriärer.
Vad kommer härnäst?

-Doktorn vi måste operera nu, patienten har blivit skjuten i magen och kommer att dö om vi inte opererar omgående!
-Nej jag vägrar, utgångshålet ser ut som en avbild av Heliga Maria, och jag skulle aldrig vanhelga en sån helig person, det är mot min tro!


Jag är riktigt trött på ultrareligiösa tarmtroll som konstant bedriver korståg mot abortkliniker, kör samma retorik och dravel om att ett foster är ett levande ting, -DET ÄR ETT LIV!!

Och om du är en av dessa som gladeligen inställer sig i ledet och anser att ett foster är ett levande ting, lägg ner! En könsvårta är ett levande ting. Men om den kommer irritera dig för resten av ditt liv så tar du bort den, eller hur! Testikelcancer är en levande och växande organism inuti dig precis som ett foster.

Kortfattat: Vid abort är det kvinnan som har sista ordet, inte läkaren, inte politikern och definitivt inte prästen eller påven!

DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar